Infuzie de tei este populară în România datorită proprietăților sale deosebite și gustului plăcut, parfumului îmbietor.
Teiul este considerat sfânt, iar tăierea unui tei era socotit păcat de moarte în trecut.
Teiul este considerat un arbore sacru în multe tradiții spirituale și religioase. În anumite culturi, este asociat cu zeițe și zeițe, și este considerat un portal între lumea noastră și lumea spirituală.
Beneficii infuzie de tei:
De-a lungul vremurilor, oamenii au apelat la infuzie de tei pentru a rezolva diferite probelme, precum:
- afecțiunile respiratorii
- anxietatea, stresul- consumul acestuia poate ajuta la reducerea stresului, anxietății și insomniei, inducând o stare de liniște și relaxare.
- contra gripei, durerilor de gât
- întărirea imunității
- scaderea tensiuneii
- calmant
- antiinflamator
- compresele cu tei ajută pielea
- induce somnul- consumul de ceai de tei înainte de culcare poate contribui la îmbunătățirea calității somnului și la reducerea insomniei. Efectul său relaxant asupra sistemului nervos favorizează o odihnă mai profundă.
Proveniență:
Infuzie de tei este culeasă din România, manual, de producători locali.
Are o culoare galbenă, limpede, și un gust fin.
Ingrediente:
Frunze și flori de tei 100% natural
Mod de preparare:
În general infuzia de plante nu este o băutură pretențioasă, însă pentru a te asigura că te bucuri din plin de aroma ei, asigură-te că folosești cantitatea și temperatura optimă atunci când prepari ceaiul.
Pentru o cană de 300 ml folosește 2 lingurițe cu vârf, apa la 100°C timp de 8-10 minute.
Poți adăuga ceaiul direct în apă, dar pentru mai -mult confort îți recomandăm un ceainic cu infuzor sau un infuzor soare-luna-stea, , fie filtre de hârtie.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.