Infuzie de plante Fasting Organic Tea este o combinație rafinată de ingrediente alese cu grijă pentru a oferi o experiență aromată și benefică pentru organism. Cu o bază de ceai mate verde, acest ceai își dezvăluie caracterul revigorant și energizant.
Beneficii:
- Lemongrass-ul adaugă o notă citrică fresh.
- Balsamul de lămâie completează aroma cu accente subtile și revigorante.
- Ghimbirul aduce o senzație încălzitoare și picantă, completată de
- rădăcina de brusture. Aceasta aduce o notă ușor amară și contribuie la detoxifierea organismului;
- Frunzele de urzică aduc un aport bogat de nutrienți și îmbunătățesc digestia.
- Rădăcina de păpădie susține sănătatea ficatului și stimulează eliminarea toxinelor.
- frunzele de mure se împletesc armonios cu delicatețea florilor de mușețel
- Florile de tei aduc o notă florală relaxantă, iar florile de portocal adaugă un parfum proaspăt și vibrant;
- petalele de trandafir completează această compoziție cu eleganța lor și aduc o notă romantică și reconfortantă.
Infuzia de plante Fasting Organic Tea este mai mult decât un simplu ceai. Este o experiență gustativă și olfactivă deosebită, ce aduce beneficii pentru starea de bine a organismului și pentru echilibrul interior. Savurați fiecare înghițitură și permiteți-vă să vă bucurați de această combinație de arome și beneficii naturale!
Acest sortiment de infuzie de plante se potriveste perfect pentru persoanele atente la hidratarea organismului, care atat de importanta pentru fiecare dintre noi.
Va incurajam si recomandam consumul de ceai din belsug, pentru optimizarea energiei de care corpul nostru are nevoie.
Infuzia de plante Fasting Organic Tea poate fi consumata cu incredere in dieta fasting, recunoscuta si sub denumirea de post intermitent. Aceasta dieta este recomandata daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, dar in acelasi timp si sa detoxifici organismul
Ingrediente:
ceai mate verde, lemongrass, balsam de lămâie, ghimbir, rădăcină de brusture, frune de urzică, rădăcină de păpădie, frunze de mure, flori de mușețel, flori de tei, flori de portocal,petale de trandafir.
Mod de preparare:
În general infuzia de plante nu este o băutură pretențioasă, însă pentru a te asigura că te bucuri din plin de aroma ei, asigură-te că folosești cantitatea și temperatura optimă atunci când prepari ceaiul.
Pentru o cană de 300 ml folosește 2 lingurițe cu vârf, apa la 100°C timp de 8-10 minute.
Poți adăuga ceaiul direct în apă, dar pentru mai -mult confort îți recomandăm un ceainic cu infuzor sau un infuzor soare-luna-stea, , fie filtre de hârtie.