Ceai verde Japan Genmaicha este un ceai verde japonez cu un gust unic și plăcut, datorită adăugării de orez prăjit la frunzele de ceai. Numele "Genmaicha" provine de la cuvintele japoneze "genmai", care înseamnă orez prăjit și "cha", care înseamnă ceai.
O tradiție foarte populară a ceaiului verde în Japonia este amestecarea orezului brun prăjit (Genmaicha) cu ceai verde Bancha proaspăt. Acest proces conferă specialității de ceai verde „Genmaicha“ un caracter unic. Malt, care amintește de boabele prăjite sau arome delicioase de cafea.
Japonia are una dintre cele mai vechi culturi de ceai din lume. Se reflectă perfecționismul japonez în calitățile ceaiului și ceremonia tradițională a ceaiului. Japonia are o calitate premium a produselor sale excepționale. În Japonia, ceaiul verde este produs aproape exclusiv, sunt foarte puțini iubitori de ceai negru. Odată cu condițiile climatice bune în regiunea de creștere și atenția la prelucrarea frunzelor după recoltare joacă un rol vital – fac ceaiul japonez un produs premium.
Ingrediente: ceai verde Japan Bancha, orez brun prăjit
Origine: prefectura Kyushu
Mod de preparare: Prepararea perfectă și corectă a ceaiului verde Japan Genmaicha este la nivel de artă: măsurarea exacta a temperaturii apei, timpul de infuzare și cantitatea de frunze de ceai folosite.
Pentru măsurarea temperaturii recomandăm un termometru special pentru asta.
Rețeta perfecta pentru a obține un ceai verde Sencha este următoarea: 1 linguriță de ceai la 300 ml, timp de 2-3 minute și temperature apei 80 °C.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.