Origine: Fujian, China
Ceaiul Milky Oolong este un ceai aromat, semifermentat în abur de lapte, care se remarcă prin note florale și fructate deosebite. Este un răsfăț pentru papilele gustative și un alint vizual, un adevărat spectacol în timpul infuziei.
Acest ceai, al cărui nume chinezesc înseamnă „dragon întunecat”, este unul dintre tradiționalele ceaiuri și excepționale dintre toate. Prin metoda clasică, frunzele culese manual sunt lăsate să se usuce la soare după recoltare. În pasul următor, frunzele sunt rulate, ceea ce declanșează un proces de fermentație care este oprit prematur. Acest lucru dă ceaiului Oolong caracterul special, semifermentat. In functie de durata procesului de oxidare, ceaiul Oolong amintește mai mult de negru sau ceai verde.
Ceaiul Milky Oolong este extrem de aromat.
Dacă vă bucurați de acest ceai unic și extraordinar, Milky poate fi Oolong-ul preferat– și un sfat: acest ceai pot fi infuzat de mai multe ori.
Ceaiul poate fi adus în dar la sărbători de familie și evenimente de afaceri, ca simbol de înaltă stimă și apreciere.
Beneficii pentru sănătate
- Ajută la îmbunătățirea sănătății intestinale
- Combate efectele dăunătoare sănătății ale radicalilor liberi
- Promovează relaxarea
- Îmbunătățește sănătatea pielii
- Ajută la pierderea în greutate
Pentru mai multe informații despre ceaiurile Ooolong, citește și articolul nostru de pe blog.
Conține teină/cofeină: ★★★☆☆(3/5)
Ingrediente: ceai Oolong fermentat în abur de lapte
Frunza verde deschis, strâns rulată în bile
Mod de preparare
Ceaiul Milky Oolong este un ceai special, prețios și pretențios, care solicită respectarea cu strictețe a indicațiilor de preparare.
La 300 ml de apă la temperatura de 100°C se va folosi o linguriță cu vârf și se va lăsa la infuzat 2-3 min.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.