Produs în provincia Fujian.
Acest ceai este recoltat primăvara și produs după o tradiție respectată de timp.
După ce a fost cules, Pai Mu Tan („bujor alb”) este uscat la soare și prăjit ușor. Toată lumea recunoaşte un bujor – este un fel de trandafir mare cu multe petale, învălmăşite. Cele două frunze de lângă mugur, când se desfac în apa fierbinte, dau exact această impresie pe fundul ceştii – un mic bujor pufos.
Este un ceai alb pentru consum zilnic, raport preț calitate foarte bun, frunza brută cu muguri albi, infuzie ușor portocalie cu un gust plăcut, subtilă și florală, foarte ușor „coaptă”gust.
În climatul subtropical al provinciei Fujian, cele mai bune câmpuri de ceai din China sunt situate în zone înalte de pe dealuri. Se spune că
ceaiul alb de cea mai înaltă calitate este produs în această regiune. Sol fertil, un amestec echilibrat de soare, ceață și ploaie precum și diferențele dintre temperaturile de zi și de noapte asigură o recoltă de calitate superioară.
Cu aroma sa delicată și blândă, ceaiul alb este bijuteria ascunsă printre ceaiuri.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.