Sucul natural de mere este obținut din fructe Româneşti atent selecționate.
El este pregătit printr-un proces de presare la rece care nu implică filtrare. Astfel, după agitare sucul are o textură puţin tulbure.
Ca și proces de conservare se folosește dunstul tradițional (bain marie). Acesta folosește temperaturi mult mai blânde în comparație cu pasteurizarea modernă. Pasteurizarea modernă înseamnă minim de temperatura 90 grade celsius, unde există și șocul termic. Adică se acționează direct asupra produsului prin încălzire și răcire instantă. Acest fapt dăunează mult asupra proprietăților produsului.
Pe când dunstul tradițional înseamnă un proces lent de încălzire a produsului gata îmbuteliat și o răcire lentă. Acest lucru înseamnă lipsa șocului termic astfel aducând un aport mai mare de vitamine şi o savoare mult mai intensă a produsului.
Sucul nu conţine coloranţi, conservanţi sau aditivi. Nu are zahăr adăugat.
Este produs 100% natural.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.