Magazinul de ceaiuri kokoontea.ro a apărut din dorința de a transmite placerea de a savura ceaiul și infuziile de plante sau fructe. Ceaiul este un dar al naturii, o comoară a nenumăratelor soiuri, nu este doar o băutură, este cultură, comunitate și apropiere, o oază și un sentiment de bunăstare, o atitudine și un stil de viață.

Pe site-ul kokoontea.ro ne dorim să aducem permanent produse de cea mai bună calitate, produse precum:

  • Specialități oolong, mate, genmaicha, ceaiuri certificate organic;
  • ceai alb, verde, negru și plante;
  • cafea;
  • idei frumoase de cadouri pentru pasionații de ceai și de cafea;
  • accesorii din porțelan sau sticlă.

Ceaiurile pe care le comercializăm sunt pregatite într-o fabrică modernă, din Germania, ce dispune de echipamente și fluxurile tehnologice de ultima generație, astfel încăt păstrarea proprietăților și aromelor ingredientelor este garantată.

Amestecurile de plante și fructe, ceai alb, verde sau negru sunt creația unor oameni profund dedicați acestei filosofii zi de zi. Aceștia selectează doar ceaiuri și ingrediente de cea mai bună calitate ce provin din zone selecționate ca India, China, Japonia sau Africa, astfel încât rezultatul să fie pe măsura așteptărilor iubitorilor de ceai și infuzii.

Magazinul vă oferă cafea, din gama Hausbrandt, Italia, Trieste 1892. Cafea cu o poveste frumoasă, echipa fabricii, cu pasiune și cunoștințe face ca acest produs să fie unic, gustos și preferat multor oameni.

Și pentru că e frumos să ne gândim și la oamenii dragi din viața noastră, magazinul vă oferă și o gamă largă de accesorii, ce pot forma un cadou unic și personalizat, cutii metalice elegante, pentru păstrare ceai, seturi de ceai T-4-1, ceainice și cănițe cu design modern sau clasic și multe alte produse deosebite pentru un cadou special sau pentru a avea la îndemană toate produsele necesare ritualului propriu de servire a ceaiului.

Vă invităm alături de noi într-o călătorie printre ceaiuri, cafea și cadouri ce seduc încă de la prima vedere sau gustare.